Instructies & Garantie


INSTRUCTIES
 

  1. Haal alle items uit de verpakking, zorg ervoor dat je het gereedschap en alle kleuren hebt die in de legenda worden getoond
  2. Plaats het canvas op een vlak en schoon oppervlak
  3. Heeft je canvas wat rimpels, luchtbellen of vouwen? Maak je geen zorgen, dit is een veelvoorkomend probleem bij Diamond Painting, je kunt het oplossen! Dit heeft geen invloed op het eindresultaat. Zet 24 uur lang wat gewicht, bijvoorbeeld zware boeken over het canvas.
  4. Het canvas heeft een dubbele zelfklevende lijm over de afbeelding, verwijder de eerste dunne film en laat de kleverige film op het canvas plakken. Het is belangrijk om alleen het stukje te verwijderen waar u op dat moment bezig mee gaat zijn. We raden een klein stukje per keer aan
  5. Kies slechts één kleur om deze te starten en plaats deze op de lade
  6. Doop de applicatortip in de wax. Dit zal je helpen om de diamanten op te pakken
  7. Druk de punt van de applicator in de gebogen kant van de diamant
  8. Druk op de diamant op het bijbehorende symbool op het canvas
  9. Blijf drukken
  10. Druk op de diamanten en zet wat gewicht op het canvas

 

Garantiebewijs

Heeft u uw product defect ontvangen?
Mist u een kleurcode?

We vervaardigen elke Diamond Painting als een kunstwerk, maar als er een fout van onze kant is gemaakt, bieden we onze oprechte excuses aan. Om uw garantie te verwerken, is het noodzakelijk om ons de details van het probleem per e-mail te sturen: hallo@pixelsensteken.nl, en indien mogelijk demonstratieve foto's bij te voegen.

Je hebt 30 aaneengesloten dagen garantie zodra de bestelling is afgeleverd. Gelieve deze na ontvangst in detail te bekijken.

Pixels en Steken is slechts één keer verantwoordelijk voor de garantie, dus dat we alleen de eerste verzending volledig GRATIS maken.

 Bedankt voor het winkelen bij ons!

IN VERBINDUNG STEHENDE ARTIKEL