Ronde of vierkante steentjes?

Wat is het verschil tussen ronde diamanten en vierkante diamanten?


Als je eerder een Diamond Painting hebt gekocht bij Pixels en Steken, weet je misschien al dat er twee soorten diamanten zijn, sommige vierkant en andere rond. Als je nog nooit eerder met diamanten hebt geschilderd, is deze blog perfect om te weten wat de verschillen zijn tussen elk van deze diamanten en zo u kunt met meer zekerheid kiezen. Ook als je al weet welke verschillen er tussen de twee soorten diamanten zijn, raad ik je aan om tot het einde van deze blog te lezen, zodat je wat extra TIPS en geheimen kunt leren waar je zeker dol op zult zijn.

Dus na het lezen van deze blog weet je al welke diamanten/stenen het meest geschikt zijn voor jou!

Laten we beginnen!

RONDE diamant schilderij stenen:

Een diamant schilderij met ronde stenen is zeer geschikt voor iemand die weinig of geen ervaring heeft met het maken van een diamant schilderij, omdat ronde stenen geen hoeken hebben en ze altijd in de corresponderende ruimte op het canvas van uw ontwerp passen.Bij een diamond painting met ronde stenen zie je altijd de kleinere stukjes op het onderliggende canvas. Dit komt omdat ronde stenen niet perfect op elkaar passen en er altijd een ruimte tussen zal zijn. Dit betekent niet dat het resultaat niet mooi zal zijn. Integendeel, ronde stenen schitteren veel meer door hun facetten, daar vertel ik later over in deze blog.


Hoe makkelijker hoe leuker:

Beginners geven over het algemeen de voorkeur aan ronde diamanten omdat ze gemakkelijker en sneller kunnen worden opgepakt en met de applicator op het canvas kunnen worden geplaatst.


VIERKANTE diamant schilderij stenen:

Bij dit soort stenen moet je heel precies te werk gaan bij een diamond painting.  Doordat de stenen 4 hoeken hebben is het belangrijk dat je ze precies op het doek plakt.


Als je alle stenen precies op de juiste plek op het canvas plakt, sluiten ze naadloos op elkaar aan. Hierdoor zijn er geen zichtbare delen van het doek en krijgt u een prachtig resultaat.

Het grootste verschil tussen ronde en vierkante stenen is het uiterlijk van de schilderij. Bij ronde stenen zie je altijd stukjes van het canvas. Dit hoeft helemaal geen nadeel te zijn. Smaken verschillen en elke persoon is vrij om de stenen te kiezen waarmee hij het liefst werkt en zich comfortabel voelt tijdens het maken van zijn kunstwerk.


De perfecte pasvorm:

De vierkante diamanten passen heel goed, zonder gaten, en hebben de voorkeur voor het maken van grotere doeken.

 

De "snap":

Een ander kenmerk dat mensen erg waarderen aan Square Diamonds is het bevredigende "klik"-geluid dat ze maken als je bijna klaar bent en de gaten opvult. De opwinding is vergeleken met exploderende noppenfolie, mogelijk een van de grootste geneugten van het leven!


Materiaal van onze stenen:

De stenen die wij verkopen zijn gemaakt van het materiaal 'Acrylic', dit materiaal staat bekend om zijn felle kleuren en dit vinden wij erg mooi, want een diamond painting valt nog meer op als deze aan de muur wordt gehangen, en het glitter effect is het ziet het beste wanneer het licht (van de dag) erop schijnt.

Facetten van onze stenen:

Naast het verschil in materiaal is er nog een andere manier waarop Diamond Painting stenen verschillen zoals ik al eerder aangaf en dit zijn de facetten.

Met facetten bedoelen we het aantal vierkanten dat een steen heeft.

Hoe meer facetten een steen heeft, hoe meer de stenen schitteren als er licht op valt. Onze ronde stenen bevatten 26 facetten en de vierkante 13. We weten niet precies hoeveel facetten de stenen van andere Diamond Painting-winkels hebben, maar we weten wel dat het aantal facetten dat onze stenen bevatten erg hoog is!


Losse zakken stenen voor Diamond Painting

Soms komt het voor dat onze klanten stenen tekort komen, omdat er maar weinig worden geleverd of ze zelf verliezen omdat ze te klein zijn en daardoor hun diamantschilderijen niet kunnen voltooien.

Helaas zijn in veel andere winkels Diamond Painting stenen op kleur moeilijk los te verkrijgen. Bij Pixels en Steken geven we de mogelijkheid om stenen los te bestellen. Neem een ​​kijkje in onze collectie LOSSE STEENTJES en als je die nodig hebt, hoef je alleen maar de kleurcode te kiezen die je nodig hebt.

Let op dat je de juiste stenen bestelt, dit kun je controleren door naast de kleurcode te zoeken naar het ontbrekende symbool, letter of cijfer.

Eindelijk:

Ik hoop dat je wat meer hebt geleerd over Diamond Painting Steentjes en dat je nu nog meer zin hebt om een ​​Diamond Painting te maken!

Als je vragen hebt, laat het ons dan weten in de comments of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

IN VERBINDUNG STEHENDE ARTIKEL