FAQs

Waar worden onze Diamond Paintings gemaakt?

Al onze Diamond Paintings wordt in Nederland geproduceerd.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. 

Onze gegevens:

Pixels en Steken BV
KvK-nummer: 80630472
BTW-nummer: NL861742072B01
hallo@pixelsensteken.nl 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar pixelsensteken.nl bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren al deze betaalmethoden: iDeal, Bancontact, Klarna: Betaal Later, Apple Pay, Google Pay, Shop Pay, Visa, MasterCard, American Express en Maestro.

Retourmogelijkheden

De consument kan de koop binnen 14 dagen ontbinden en heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het ontvangen hebt. Het wordt aanbevolen om de bestelling in de originele verpakking te retourneren.

Je moet ons per e-mail hallo@pixelsenteken.nl laten weten dat je het product wilt retourneren.

Verzendkosten

Verzendopties naar Nederland en Belgi√ę:
‚ā¨ 0,00 - GRATIS verzending (2 tot 4 dagen)
‚ā¨ 2,99 - Prioritaire verzending (1 tot 3 dagen)

Rest van Europa:
‚ā¨ 8,95 - Prioritaire verzending (2 tot 4 dagen)

Rest van de wereld:
‚ā¨ 19,95 - Standaard verzending

_______________________________ 

Voor losse steentjes en de accessoires gelden andere verzendkosten
Bij afname van 15 euro of meer is de verzending GRATIS, bij afname van minder dan 15 euro zijn de verzendkosten:

‚ā¨ 2,95 - Standaard verzending (geen tracking)
‚ā¨ 7,95 - Prioritaire verzending (met track en trace)

Levertijd & Fast-Pass service

Bestellingen worden binnen 48-72 uur verzonden en de pakketvervoerder DPD levert doorgaans binnen 24 tot 48 uur in Nederland, Frankrijk, Belgi√ę en Duitsland.

Voor bestellingen met gepersonaliseerde foto's is de maximale levertijd 96 uur, maar meer dan 80% van de door onze fabriek geproduceerde pakketten worden binnen 72 uur afgeleverd, daarom zijn we er trots op de enige te zijn die deze levertijd kunnen garanderen.

We bieden ook een snelle FAST-PASS-verwerkingsservice, die garandeert dat je bestelling dezelfde werkdag met prioriteit wordt verwerkt en verzonden voor alle bestellingen die vóór 05:00 uur zijn ontvangen, voor alle FAST-PASS-bestellingen die na deze tijd worden ontvangen, worden ze verwerkt en de volgende werkdag verzonden.

Standaard verwerkingstijd 2 tot 3 werkdagen

Verwerkingstijd met de FAST-PASS-service 1 werkdag*

Levertijd (DPD bedrijf) 1 tot 3 werkdagen

*bestellingen voor 05:00 uur ontvangen

Mogelijke oorzaken van vertraging:

Vertraging door verantwoordelijkheid van de pakketvervoerder (DPD).

Vertraging in uw bestelling door het niet ontvangen van uw foto, het ontvangen van de foto in de verkeerde verhouding of van zeer lage kwaliteit. We raden u aan om goed op je e-mail te letten.

Vertraging vanwege een hoog verkoopvolume tijdens een speciaal seizoen, in dit soort speciale data wordt de huidige vertraging op deze webpagina weergegeven. Normaal gesproken mag de vertraging niet langer zijn dan 48 uur extra.

Vertraging door een weekend-aankoop, wij werken alleen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Bestellingen die na vrijdag na 05:00 uur worden ontvangen, worden beschouwd als een bestelling die op maandag is geplaatst.

Actie: 2+1 GRATIS

Om de actie voor het kopen van twee Diamond Painting Kits en het gratis ontvangen van één Diamond Painting Kit  te ontvangen, hoef je alleen de drie items aan je winkelwagen toe te voegen. De actie wordt automatisch geactiveerd, dus je hoeft geen kortingscode in te voeren.

Profiteer en geniet van de beste Diamond Paintings met het keurmerk van Pixels en Steken BV. De actie kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving verlopen.