FAQs

Van welk land is het merk Pixel Diamond Painting?

Pixel en Steken is een merk dat legaal is geregistreerd en ons bedrijf is gevestigd in Nederland.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. 

Onze gegevens:

Pixels en Steken BV
KvK-nummer: 80630472
BTW-nummer: NL861742072B01
hallo@pixelsensteken.nl 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar pixelsensteken.nl bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren al deze betaalmethoden: iDeal, Bancontact, Klarna: Betaal Later, Apple Pay, Google Pay, Shop Pay, Visa, MasterCard, American Express en Maestro.

Retourmogelijkheden

De consument kan de koop binnen 14 dagen ontbinden en heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het ontvangen hebt. Het wordt aanbevolen om de bestelling in de originele verpakking te retourneren.

Je moet ons per e-mail hallo@pixelsenteken.nl laten weten dat je het product wilt retourneren.

Actie: 2+1 GRATIS

Om de actie voor het kopen van twee Diamond Painting Kits en het gratis ontvangen van één Diamond Painting Kit  te ontvangen, hoef je alleen de drie items aan je winkelwagen toe te voegen. De actie wordt automatisch geactiveerd, dus je hoeft geen kortingscode in te voeren.

Profiteer en geniet van de beste Diamond Paintings met het keurmerk van Pixels en Steken BV. De actie kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving verlopen.